Chokladboll Bars

Posted on Posted in Recept - Snacks/Sweets

dsc_0867

Bars som smakar som chokladbollar. Ja tack! Dessa energibars vars bas består av  havregryn innehåller stora mängder fibrer som ger en långsam energiutsöndring och hjälper till att hålla dig på hälsobanan hela dagen lång.  Perfekt när du vill ha en jämn energi utan trötthetsdippar under dagen.

Du behöver:

2 dl russin

2 dl havregryn

2 dl kokosflingor

1 dl kakao, gärna rå för maximalt med nyttigheter!

5 msk honung eller agavesirap

1 krm salt

 

Så gör du: 

Mixa allt i en matberedare och platta ut ”degen” i en form klädd med bakplåtspapper. Strössla över kokosfinger på toppen och ställ in i kylen och låt degen sätta sig i minst 1 h. Skär sedan upp i rutor och förvara i en försluten burk i kylskåpet

dsc_0861

dsc_0870

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *