Beautyboost smoothie

Posted on Posted in Recept - Smoothies och Juicer

smoothie_header

Hudvård, kosttillskotts och skönhetsindustrin är enorm och omsätter miljarder. Men tänk om hemligheten till ett vackrare hy vore desto billigare och enklare och faktiskt började med vad du stoppar i din kropp istället för utanpå?

Den här skönhetsfrämjande smoothien är proppfull av antioxidantrika hallon och blåbär vilket har en föryngrande effekt på huden och gör den klar och slät. Både bär och apelsin innehåller ocksåmycket C-vitamin somstärker upp hudens kollagen och förstör fria radikaler som skapar rynkor. Lite kardemumma och kanel i smoothien ger extra värme och sting i smaken. En halv tesked kanel om dagen sänker halten av socker i blodet och minskar insulinnivåerna vilket är bra för förbränningen.

header_smoothie

Så gör du;

Juica 2 äpplen och en apelsin och mixa sedan ner enhalv dl blåbär och en halv dl hallon, och eventuellt en halv fryst banantillsätt kardemumma och kanel efter smak.

skarmavbild-2016-11-17-kl-13-22-21

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *