Semmel smoothie

Posted on Posted in Recept - Smoothies och Juicer

Idag är det fettisdagen och bilder på goda semlor svämmar över i mina sociala flöden, MMMmm vad man blir sugen! Men eftersom jag just inlett en 21 dagars wellnesskick och tänkte hålla mig borta från såna här godsaker under veckodagarna så har jag gjort min egen take on semlan idag. En nyttig men åh så god semmelsmoothie! Helt ärligt, blev förvånad över hur god den blev. Den smakar VERKLIGEN semla! Detta hade jag i för 2 mindre smoothies:

  • 1 dl cashewnötmjölk
  • 2 dl havremjölk
  • 1 dl soyayoghurt med vaniljsmak
  • 1 fryst banan
  • 1 dl frysta mangotärningar
  • en handfull naturella mandlar
  • en nypa kardemumma.

 

Mixa allt och voila du har en semmelsmakande krämig smoothie som passar perfekt till eftermiddagsmellanmål eller i tv-soffan ikväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *