foredrag

Jag föreläser både för mindre och större grupper, för företag, mässor och events. Ämnen anpassas alltid efter kundens önskemål och kan även inkludera demonstrationer och matlagningsklasser.

Tidigare teman på föreläsningar är bland annat:

Ren kost - Vad är ren mat och hur lagar du den? Så äter du dig i toppform inifrån ut och lyckas hålla de goda vanorna livet ut.

Mat och Mindset -   ta kontrollen över din hälsa, energi och välmående.  Nycklar till motivation, drivkraft och självkänsla.

10 vägar till mer Wellness - Idag svämmar vi nästan över av information om de senaste hälsorönen. I 10 vägar till Wellness har jag sållat fram den absolut viktigaste informationen och faktan som du BEHÖVER veta för att skapa wellness i ditt liv och må så bra som möjligt.

Ren kost för den stressade kocken. Hur kan vi minska vår stress med hjälp av kosten. Tips för att laga, handla och äta rent när du lever ett stressfyllt liv.

Wellnessmat för hela familjen. Fast i pasta/mackträsket och i behov av att ge din familj en matmakeover? Tips och trix för en hälsosammare mat som hela familjen gillar.

 

wowe_weekend_flyer

Workout Wellness Weekend

En tränings och inspirationshelg på Falkenberg strandbad som hölls i  april 2016. Eventet inkluderade bland annat: bootcamp på stranden, yoga, löpklass, freepower,  inspirerande föreläsningar, matlagningsklasser, spa, god mat och bubblig dryck. Allt i hälsan och inspirationens tecken. Håll utkik för nya WOWE datum under 2017!

skarmavbild-2016-11-16-kl-20-41-05img_3214

 

SENASTE NYTT