JULIA FORS

Jag heter Julia Fors och jobbar med mitt största intresse - nämligen Wellness. Under de senaste 8 åren har jag arbetat med Wellness, både som journalist, reporter och bloggare framförallt för Aftonbladets Wellness. Detta ledde mig bland annat till att utbilda mig till kostrådgivare,  jobba som föreläsare och skriva böckerna; Bodylicious och Superlicious.  Jag arrangerar också träningsresor, bland annat till tjejmilen i New York samt träningsevent som Workout wellness weekend med fokus på att stärka upp kvinnor och inspirera till ett aktivt hälsosamt liv.

Jag tror på balans, på att träning stärker oss både mentalt som fysiskt,  på att se på kost och träning som något belönande för kroppen och framförallt på att ha mer ROLIGT i livet!

Här på TrueWellness samlar  jag de saker som jag själv inspireras av och som jag hoppas ska kunna inspirera även dig!

Kram Julia

MINIFAKTA

Standardfrukost: Smoothie och smörgås.

 

Lagar minst 1 gång i veckan: Min morotssoppa eller superenkla banana bread, min dotter älskar båda.

 

Tränar: Helst på morgonen då min energinivå ligger på topp. Varierar mellan alltifrån yoga till löpning, styrketräning och dansklasser, kör på dagsform för att inte bli uttråkad.

 

Alltid med i träningsväskan: Min vattenflaska från Bkr, hårsnoddar, hörlurar (kan inte träna utan bra musik!)  Toner från Beaute Pacifique, telefon och bilnycklar.

 

Guilty pleasure: Helt klart amerikansk reality-tv som The Bachelor och Real Housewifes of Beverly Hills. Jag är tyvärr beroende! 

 

Hemmakväll eller utekväll: Hemmakvällar som det ser ut just nu med två små barn. Men gärna en utekväll  på en härlig restaurang. Toto är en favorit just nu.   

 

Bästa mellanmålet när jag har bråttom: Paleo crunch bar eller en protein bar och en Mean and grean smoothie från Naked Juicebar. Köper dessa flera gånger i veckan.

 

Favorittreat: Älskar Yollibox och lakritsglassen från hemglassbilen, den är så sjukt god.

 

Favorit snabbmat? Valfri Sushi funkar när man vill ha något snabbt.

 

Klär mig: Går helst runt i sköna träningskläder, typ tights och en tröja, men älskar även att klä upp mig till fest. Skulle nog behöva en bättre mellangarderob.

 

Favoritmärken på träningskläder: Är ett stort fan av Adidas Ultra boost löparskor och Lululemons yogabyxor  som har den bästa kvalitén. Utöver det mixar jag vilt från olika kedjor.

 

Senaste skönhetsmåstet: Rena ekologiska skönhetsprodukter känns så mycket bättre att använda på huden. Har precis upptäckt grymma produkter från märken som Honest och Juice Beauty.

 

Träningsform som förändrade min kropp: Styrketräning men framförallt i kombination med mycket och rätt typ av näringsrik mat.

 

Enklaste tipset på att uppgradera sin kost: Addera en grön eller mörklila smoothie om dagen, det är de enklaste och godaste sättet att få i sig mer vitaminer och antioxidanter.

 

Håller mig inspirerad: Genom mina vänner, mitt instagramflöde och att lyssna på intressanta hälsopoddar som tex "4health" och "Hälsosant".

 

Matfilosofi i en mening: 80% uppbyggande näringsrik mat och 20% ren njutning!

 

Konstigaste wellness-vanan: Sover på en sidenkudde och häller ingefära i allt.

 

Om jag bara kunde ge ett hälsotips: Börja se träning och bra mat som en belöning för kroppen istället för ett måste, något tråkigt. Den inställningen gör en enorm skillnad

 

FILOSOFI

INSTAGRAM

SENASTE NYTT